İLÇELER Haber Girişi : 26 Aralık 2018 20:10

Vali Öksüz'den Sarıkamış Şehitler Programı İncelemesi

Vali Öksüz'den Sarıkamış Şehitler Programı İncelemesi
Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış ilçesini ziyaret ederek Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programının yapılacağı mekanlarda incelemelerde bulundu.

Kars Olay- Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programı çerçevesinde; kardan şehit heykellerinin yapılacağı alan, 4 Ocak 2019 Cuma günü yapılacak olan meşaleli yürüyüşün yapılacağı meydan ve yürüyüş güzergahı, 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşünün yapılacağı güzergah ve 6 Ocak 2019 Pazar günü anma töreninin yapılacağı tören alanında incelemelerde bulunan Vali Öksüz, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve diğer yetkililerden bilgi aldı. 

 

Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programının yapılacağı günlerde alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili olarak İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’ten bilgi alan Kars Valisi Türker Öksüz , anma töreninin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için devam eden çalışmaların ve eksiklerin bir an önce bitirilerek hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.