EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 01 Eylül 2020 22:43 Haber Girişi : 01 Eylül 2020 22:47

Vali Öksüz'den Öğrencilere Mesaj

Vali Öksüz'den Öğrencilere Mesaj
Kars Valisi Türker Öksüz, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm öğrencilere başarı diledi.

Kars Olay-Kars Valisi Öksüz 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere, maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları ve el temizliğine titizlikle önem göstermeleri gerektiğini hatırlatarak şu açıklamalarda bulundu: "Sevgili öğrencilerimiz; 

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü itibariyle saat 09.00’da ilk ders zilinin çalmasıyla 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına başladık. 

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovit-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında bir süre daha okullarınızda yüzyüze öğrenim göremeyeceksiniz. Alınan tedbirlerin, başta siz değerli öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik olduğunu unutmayın. 

İnşallah el birliğiyle bu salgınla mücadelede başarılı oluncaya veya salgını, en azından sizlerin sağlığı için bir tehlike oluşturmayacak bir seviyeye indirinceye kadar bir süre daha derslerinizi TRT EBATV ve internet üzerinden takip edeceksiniz. 

Sorumluluğunu bilen, bilinçli ve geleceğimizin teminatı öğrenciler olarak bu konuda sizlere çok büyük görev düşmektedir. Sizlerden isteğim; ailenizi, arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı, yakın çevrenizi maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları ve el temizliğine titizlikle önem göstermeleri konusunda uyarmanız. Çünkü; toplumumuz alınan tedbirlere ne kadar tizizlikle uyarsa sizlerin de okula dönmeniz bir o kadar erken olacaktır. 

Yeni öğitim öğretim yılında hepinize üstün başarılar dilerken, sizleri çok sevdiğimizi ve tüm çalışmalarımızın, çabalarımızın sizler için olduğunu bilmenizi istiyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.