KARS Düzenleme Tarihi : 10 Temmuz 2020 23:33 Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 23:35

Vali Öksüz'den Kars İçin Koronavirüs Değerlendirmesi

Vali Öksüz'den Kars İçin Koronavirüs Değerlendirmesi
Koronavirüs salgını süreci ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Valimiz Vali Türker Öksüz, Kars’ın Türkiye ölçeğinde Kovid-19 salgını konusunda en az vakanın görüldüğü illerden biri olduğunu vurguladı.

Kars Olay-Salgın ile mücadelenin devam ettiğini ve vatandaşların asla rehavete kapılmaması gerektiğinin altını çizen Kars Valisi Türker Öksüz, “Kurallara ve alınan önlemlere titizlikle uymamız gerekiyor. İkinci dalga, sıkıntılı bir süreç söz konusu değil ancak zaman zaman vatandaşlarımızın da bu tedbirlere uymamasından kaynaklanan artışlar olabiliyor. Salgınla mücadelede karantina başta olmak üzere tedbirlerimizi mevcut duruma göre geliştiriyoruz, ek tedbirler alıyoruz. Salgınla sonuna kadar mücadele edeceğiz, asla rehavete kapılmayacağız. Salgın öncesi davranışlarımıza dönersek sıkıntı çekeriz. Buradan seslenmek istiyorum; maske başta olmak üzere temizlik ve mesafe kurallarına harfiyen uymamız lazım. Bu konuda vatandaşlarımıza önemli görevler ve sorumluluklar düşüyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars sevdalısı 11 Temmuz 2020 00:06

    Kaç vaka var bı soylesenize cokmu zor,