KARS Haber Girişi : 21 Kasım 2018 13:26

Vali Öksüz'den Kars DSİ'ye Ziyaret

Vali Öksüz'den Kars DSİ'ye Ziyaret
Kars Valisi Türker Öksüz Kars Kars DSİ 24. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kars Olay-Kars Valisi Türker Öksüz’ün DSİ 24. Bölge Müdürlüğü ziyaretinde, Bölge Müdürü Mahmut Dündar tarafından Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, Kurum tarafından içmesuyu, sulama, enerji, taşkın koruma, baraj ve gölet yapımı alanında yürütülen hizmetleri hakkında sunum yapıldı. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Vali Öksüz'ün Bölge Müdürlüğüne ziyaretlerinden ötürü mutlu olduklarını ve yeni görevlerinin Kars ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.  

 Kars Valisi Türker Öksüz'ün yapılan sunumun akabinde yaptığı değerlendirmede; "DSİ’nin büyük ve önemli bir yatırımcı kuruluş olduğunu, çok önemli hizmetleri yaptığını ve yapmaya devam ettiğini, bundan sonraki süreçte de elbirliği ile imkanlar çerçevesinde söz konusu hizmetlerin yapımına devam edileceğini, DSİ tarafından yapılacak yatırımlarla alakalı Kars Valiliği tarafından ihtiyaç duyulan her türlü katkının verileceğini ve Kars’ın bu yatırımlardan en fazla faydanın sağlaması noktasında ne gerekiyor ise yapılacağını belirterek, duyurucu sunumundan dolayı DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.