İLÇELER Haber Girişi : 23 Kasım 2018 10:07

Vali Öksüz'den Kağızman Ziyareti

Vali Öksüz'den Kağızman Ziyareti
Kars Valisi Türker Öksüz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kağızman’a gitti.

Kars Olay-Kağızman’da Kaymakamı Ercan Öter tarafından karşılanan Vali Öksüz, ilk önce Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakamlık Şeref Defterini imzaladı ve Ercan Öter’den brifing aldı. 

Kars Valisi Türker Öksüz, daha sonra esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.  Esnaf ziyaretinin ardından 2009 yılında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ercan Oral'ın ailesini ziyaret ederek Şehit Ercan Oral’ın annesi Mahire Oral ve aile bireyleriyle bir süre görüştü. 
 
Vali Öksüz, daha sonra Kağızman Komando Tabur Komutanlığı, Kağızman İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı ve Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Türker Öksüz, inceleme ve ziyaretlerinin ardından Kağızman’dan ayrıldı. 

Kars Valisi Türkek Öksüz'ün Kağızman ziyaretine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.