KARS Haber Girişi : 30 Temmuz 2019 09:14

Vali Öksüz'den Beylerbeyi Sarayı İncelemesi

Vali Öksüz'den Beylerbeyi Sarayı İncelemesi
Kars Valisi Türker Öksüz, restorasyon çalışmaları devam eden Beylerbeyi Sarayında incelemelerde bulundu.

Kars Olay- Kars Valisi Türker Öksüz, Beylerbeyi Sarayının Turizme Kazandırılması Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarının devam ettiği Beylerbeyi Sarayında incelemelerde bulundu.

 

Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Yiğit’in de hazır bulunduğu incelemede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Türker Öksüz, bir tarih ve kültür şehri olan Kars’ta ecdad yadigârı tarihi eserlerin yeniden gün yüzene çıkarılmasının ilimiz turizmine olan katkısına ve önemine değinerek yapılan çalışmalarda tarihi dokunun özelliğini yitirmeden gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nur omay 02 Ağustos 2019 14:24

    size zahmey mahalledeki evlerin durumunun da ne olacağını haber yapar mısınız? Evimiz eşyalı bir şekilde çürümeye yüz tutmuş.mahalledeki yıkıntı sokaklar berduşları ne idü belirsiz tehlikeli bir hal almış.bu yüzden memleketimize gelip evimizde ikamet edemiyoruz. sarayın durumuna göre mi mahalle şekillenecek.Orada kalmış 3-5 hane ne yıkıyorsunuz ne yapıyorsunuz.kalakalmış bekliyoruz.yetkililer ya bizimde evlerimizi sökün parasını verin ya da mahallenin atılını harfiyatını iyice kaldırıp sağlıklı bir hale getirin bizde gelip evimizi tamir ettirip içimiz rahat tehlikesiz kalalım.lütfen yetkililere sesimizi duyurun.