KARS Haber Girişi : 05 Şubat 2020 02:24

Vali Öksüz, Bu Kez Aydınlıkevler'de Dert Dinledi

Vali Öksüz, Bu Kez Aydınlıkevler'de Dert Dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz, Aydınlıkevler Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Gelerek Sorun ve Taleplerini Dinledi.

Kars Olay-Aydınlıkevler Mahallesi İbrahim Halilullah Camii taziye evinde gerçekleştirilen halk buluşmasında mahalle halkı ile bir araya gelen Vali Öksüz, il merkezinde ve köylerde düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelerek her türden sorunlarını dinlediklerini ve çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini, devletin tüm kurum ve temsilcileri ile birlikte vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi.

 

Vali Türker Öksüz, “Sık sık her mahallede sizlerle bir araya gelerek sizlerin taleplerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit etmeye özen gösteriyoruz. Amacımız, burada bulunun kurum temsilcileri ile birlikte bu buluşmalarla da sizlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sorunlarınızı sizlerin ağzından dinliyoruz. Bu toplantılar devletimiz ile milletimizin de bir anlamda kaynaşması yönünden önemlidir. Tabii ki çok ihtiyacınız ve sorunlarınız var. Öncelikle valilik ve valiliğe bağlı kuruluşların verdiği hizmetlerin yanı sıra bir de yerel yönetimlerin yani belediyenin vermiş olduğu hizmetler var. Aydınlıkevler Mahallesi de Kars’ın bir mahallesi olduğuna göre elbette ki belediyenin verdiği hizmetlerden dolayı da sıkıntılarınız ve sorunlarınız vardır diye düşünüyorum. Mahalle buluşmalarında bize iletilen ve ayrıca tespit ettiğimiz sorunları ve ihtiyaçları belediye yönetimi ile de irtibata geçerek kendilerine iletiyoruz. Daha sonra da sorunlar giderildi mi diye de takip ediyoruz. Hangileri yapılabilir durumdadır ve yapılabilir durumda olanları da elimizden geldiğince yapılması için gayret sarf ediyoruz. Burada müdürlerimiz var. Onlar da sizin dile getirdiğiniz sorunları ve talepleri not alacaklar ve bu sorun ve talepler değerlendirilerek çözüme kavuşturulacak.” şeklinde konuştu.

 

Vali Türker Öksüz, daha sonra mahalle muhtarı, imam ve vatandaşları tek tek dinleyerek dile getirilen su, kanalizasyon, yol, trafik, metruk binalar, ağaçlandırma, çocuk parkı gibi konularda dile getirilen sorun ve taleplerin çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

 

Aydınlıkevler Mahallesi halk buluşmasına; Vali Yardımcısı Mehmet Zahit Doğu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cemallettin Güven, İl Sağlık Müdür Vekili Hasan Altun, Çevre ve Şehircilik il Müdürü Tuncer Tekin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Acay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Çiğdem Aydın, İdare ve Denetim Müdürü Metin Demiroğlu, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Yılmaz Karadağ ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.