İLÇELER Haber Girişi : 02 Şubat 2018 18:12

Vali Doğan’dan Sarıkamış Kütük Eve Davet Var

Vali Doğan’dan Sarıkamış Kütük Eve Davet Var
Kars Valisi Rahmi Doğan ”Sarıkamış Kütük Ev misafirlerini bekliyor. Muhteşem bir ortam var.” Mesajıyla herkesi Sarıkamış’a davet etti.

Kars Olay ÖZEL-Kars’ta Kış Turizminin Yeni Gözde Mekânı, Sarıkamış Kütük Ev oldu. Bu bağlamda da Kars Valisi Rahmi Doğan tüm kayak severleri “Sarıkamış Kütük Ev misafirlerini bekliyor. Muhteşem bir ortam var.” diyerek Sarıkamış kayak tesislerine ve kütük eve davet etti.

Kars kış turizminden beklediği ilgiliyi yapılan yatırımlar sayesinde görmeye başladı.
Karsın Sarıkamış İlçesinde Kars Valiliği tarafından yaptırılan Sarıkamış Kütük Ev yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kısa sürede kazanmayı başardı.
Kars’ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın destekleri, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars Valisi Rahmi Doğan’ında proje üzerinde gösterdikleri özel çalışmalar sayesinde yapımları tamamlanarak Karsın Kış Turizm’inde hizmetine sunulan Sarıkamış Kütük Ev Kayak Merkezi’ne gelen ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

Kayak severlerin eşsiz Sarıçam Ormanları arasında kristal karlar üzerinde yaptıkları Kayak ve Snowboard molalarında uğradıkları Sarıkamış kayak merkezindeki Kütük Ev Kafe vatandaşlara kaliteli, temiz ve fiyat olarak ta uygun bir şekilde sunulan hizmetlere vatandaşlar geçer not verdi. Sarıkamış Kayak merkezinde en büyük eksiklerden biride kayak merkezinde kafe tarzı işletmelerin olmamasından kaynaklanan eksiklik, Kütük Kefenin açılamasıyla birlikte giderilmiş oldu. Kayak severler kayak yaptıktan sonra özellikle kafe tarzı olarak Kars il özel idaresi Sarıkamış Dağ A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kütük ev ve Orta Kafeyi tercih ediyorlar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.