KARS Haber Girişi : 28 Mart 2018 14:41

Vali Doğan'dan 'Regaip Kandili' Mesajı

Vali Doğan'dan 'Regaip Kandili' Mesajı
Kars Valisi Rahmi Doğan 'Regaip Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kars Olay- Vali Doğan yayınladığı mesajda: "Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi ikliminde mübarek Ramazan Ayının müjdecisi olan bir Regaip KandilineYerişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
 
Yüce Peygamber Efendimiz (SAV) bu geceye ulaştığında, “Allah’ım Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur” diyerek bu gecenin önemini ve feyzini belirtmiştir. 
 
Bizlerde bu geceyi büyük bir fırsat görerek;  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya ve insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, bu gece vesilesiyle insanları birbirine yakınlaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız.
 
Bu faziletli gece vesilesiyle, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve ebedi huzur getirmesini Yüce Allah’tan (C.C) niyaz ediyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.