KARS Haber Girişi : 10 Eylül 2017 04:05

Vali Doğan'dan Engelli ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Doğan'dan Engelli ve Şehit Ailelerine Ziyaret
Kars Valisi Rahmi Doğan Kurban Bayramın ilk günü, eşi Gülden Gülüzar Dağan ile birlikte Selim ilçesinin Başköy Köyü’nde şehit ailesine bayram ziyaretine bulundu. Cuma namazını Başköy’de kılan Vali Doğan, cemaatle bayramlaştı.

Kars Olay- Kurban Bayramının ilk gününü Kars Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Merkezini ve Şehit ailelerini ziyeret ederek geçiren Kars Valisi Rahmi Doğan daha sonra Selim Başköy'e giderek cuma namazını kıldıktan sonra cemaatle bayramlaştı.

Selim ziyaretinin ardından Kars’a dönen Vali Doğan ve eşi, Kars Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Merkezini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşların bayramını kutladı. Anlatılan anılar ile neşeli anların yaşandığı ziyarette, 20 engelli çocuğun tablet talebini kırmayan Vali Doğan, kendilerine tablet hediye etti.

Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, daha sonra Kars merkezde bulunan sevgi evlerini ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, şapka ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, düğün

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.