SİYASET Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 23:56

Twitter Fenomeni Bu Kez Kars'ı Yazdı

Twitter Fenomeni Bu Kez Kars'ı Yazdı
Kars Gündeminde yoğun bir şekilde yer bulan ve merakla beklenen AK Parti İl Başkanlığı Kongresi için sosyal medyanın önemli kulis hesaplarından olan "Ankara Kuşu" bu defa Kars'ı yazdı.

Kars Olay-Sosyal medya hesaplarından Twitter'da verdiği siyasi kulis bilgileriyle fenomen haline gelen "Ankara Kuşu" isimli twitter hesabından bu defa AK Parti Kars İl Başkanlığı'yla alakalı twet paylaşımı yapıldı.

Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan twitterin fenomen hesaplarından "Ankara Kuşu" isimli hesap günler öncesinden yazdığı paylaşımların teker teker gerçekleşmesi ve Ankara kulislerinin nabzını iyi tutmasıyla birlikte sosyal medyada adeta Ankara'nın gizli gözü olmuş durumda.

Fenomen hesaptan akşam saatlerinde yapılan paylaşımda Türkiye gündeminde geniş yer bulan AK Parti İl Başkanlıklarında görev değişimi olacak mı? olmayacak mı? soruları hakkında ki attığı twitlerde bu gün Kars İl Başkanlığı hakkında açıklama yapıldı. Atılan twitte;"Bitlis, Şanlıurfa, Kars il başkanları devam.. Van için değişecek demistik, daha iyi bir aday olmadığı için devam edecek. Allah utandırmasın." diyerek Kars'ın mevcut AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın yürüttüğü göreve devam edeceğini belirten paylaşımda bulundu.
İşte twitterin fenomen hesabı olan Ankara Kuşu'nun yaptığı paylaşım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.