KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 12 Ekim 2017 20:42

Tolga Yüce Bedir Altunok'la Sinemayı Konuştu

Tolga Yüce Bedir Altunok'la Sinemayı Konuştu
Tolga Yüce Gazeteci Bedir Altunok ile sinemayı konuştu

Kars Olay-Kafkas Haber Ajansı (KHA) sahibi DHA, TRT Haber, Ahaber temsilcisi Gazeteci Bedir Altunok, Kars Kağızmanlı ünlü sinema ve dizi oyuncu Tolga Yüce ile sinema ve dizi üzerine söyleşi yaptı.

Kars’ta bir dönem gazetecilik yaptıktan sonra Ankara ve İstanbul’da dizi oyunculuğuna başlayan Tolga Yüce, kısa sürede sektörde isim yaptı önemli isimler arasında yerini aldı. İzmir. Bursa, İstanbul gibi büyük kentlerde de dizi üzerine çalışmalar yapan Yüce ardından sinema sektörüne başladı. Yönetmenliğe de hazırlanan Tolga Yüce ile İstanbul Etiler’deki evinde dizi ve sinema üzerine bir söyleşi yaptık. Kendisinin dizi ve sinema sektöründe aranılan isimler arasına girdiğini gördük.

Tolga Yüce ile yeni çalışmaları hakkında konuştuğumuz gibi gerçek sanatçı nasıl olmalı, toplum hangi özellikteki sanatçıları benimser, sektörde ilerlemenin ve başarılı olmanın yolları gibi bir çok konu ve proje hakkında görüşlerini aldık. Kars ve Kağızman’ın da sık sık zikredildiği söyleşi de bölgenin tarihi ve kültürel yapısı, coğrafik ve stratejik konumunun da önemi üzerinde durulan söyleşide buralarla ilgili projeler üzerine de fikirlerini aldık.

Tolga Yüce kardeşimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.