KARS Haber Girişi : 06 Kasım 2023 21:43

Terör Örgütü PKK'ya Kars'ta Darbe

Terör Örgütü PKK'ya Kars'ta Darbe
JAndarma, Operasyonda Sığınak, Yaşam Malzemesi ve Örgütsel Doküman Ele Geçirdi.

Kars Olay-  Kars İl Jandarma Komutanlığınca Kağızman İlçesi kırsal alanında, hava destekli olarak Şehit J. Yzb. Ferhat ÇİFÇİ 2023/121 operasyonunda, sığınak, yaşam malzemesi ve örgütsel döküman ele geçiridli.

İcra edilen operasyonda tespit edilen (5) sığınak ve (2) gömü noktasında; çok sayıda muhtelif yaşam malzemeleri ile (72) adet örgütsel doküman, el yapımı patlayıcı madde yapımında kullanılan (5) adet büyük (2) adet küçük tüp, patlayıcı tesirini arttırmak maksadıyla kullanılan (5) kg çivi ele geçirildi.  İncelemeye elverişli malzemeler muhafaza altına alınırken  diğer malzemeler Patlayıcı Madde İmha Timince imha edildi.

 Kars İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; "Örgüt mensuplarının faaliyetlerini deşifre edip engellemek, bölgemiz içerisinde barınmalarını önlemek maksadıyla, her türlü hava koşulunda, her türlü arazide operasyonlarımıza devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.