SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2019 01:15

Taner Toraman Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Taner Toraman Seçim Gezilerini Sürdürüyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars belediye Başkan Adayı Taner Toraman ve ekibi seçim çalışmalarına katılan vatandaşların oluşturduğu kalabalıkla ziyaretlerini sürdürüyor.

Kars Olay-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, Kars’a gelerek desteklerini sunan önceki dönem milletvekili Barış Yarkadaş, milletvekili adayları Bülent Aras, Erdoğan Çeçen ve vatandaşlarla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Kalabalık bir katılımla gücüne güç katan Toraman, secim gezilerinden müthiş bir destek gördüklerini, herkesimden olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyerek tüm Kars halkına teşekkür etti.

Toraman, “Kars halkının göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ediyoruz” dedi.

Toraman ayrıca, “Karsa gelerek desteklerini sunan önceki dönem milletvekilimiz Sayın Barış Yarkadaş’a, milletvekili adaylarımız Sayın Bülent Aras’a, Erdoğan Çeçen’e ve destek veren diğer değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz. Bizleri onurlandırmış ve gücümüze güç katmışlardır.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.