SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2019 16:40

Taner Toraman Projelerini Bir Kere Daha Paylaştı

Taner Toraman Projelerini Bir Kere Daha Paylaştı
CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, 31 Mart seçimlerine iki gün kala Kars halkına hitaben bir basın açıklaması yaptı. Toraman yaptığı açıklamada; Karsı birlikte saygı içerisinde, demokratik ve yaşam kalitesini yükselterek yöneteceğiz" dedi.

Kars Olay- Cumhuriyet Halk Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, 31 Mart seçimleri için Karslı vatandaşlardan desteklerini isteyerek; "Bu şehri gerçekten kim daha iyi yönetebilir, sorunlara çözüm bularak Karsın ve Karslıların yaşam kalitesini yükseltebilir, sorularını kendilerine sorarak bu yönde oy kullanmanızı rica ediyorum" dedi.

 

Toraman konuşmasında; "Değerli hemşehrilerim Pazar günü sandığa giderek hem ülkemizin hem de yerel hizmetlerimizin değerlendireceği bir seçim için oy kullanacaksınız. Öncelikle iradenize saygım var ;  Ancak Oy kullanmadan önce Kars’ın huzuru için Kars’ta sevginin hoşgörünün, kardeşliğin geçmişte olduğu gibi bugünde devamını sağlamak için: Bu şehri gerçekten kim daha iyi yönetebilir, bu şehir nasıl yönetilebilir ve yanındaki ekibinin vizyonu nedir bu kriterleri dikkate almanızı ve bu yönde oy kullanmanızı rica ediyorum. " dedi.

 

CHP Kars Belediye Başkan adayı Taner Toraman, daha sonra ise; "Kentimizin doğru ve akılcı politikalarla iyi yönetilmemesi bir kader değildir. Geçmişi sorgulayarak bir yere varmak bir sonuç değildir. Yaklaşık 60 gündür planlarımızı, projelerimizi, vaatlerimizi, nasıl yapacağımızı ve bunları yaparken hangi  kaynaklardan yapacağımızı tüm hemşehrilerimizle paylaştık." diyerek Kars'ta öncelikli olarak gerçekleştireceği projelerini tekrar hatırlattı.

 

Toraman; Buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum;

1-Kars’ımızın ulaşım, trafik, kaldırım ve park sorununu çözeceğiz. 

2-Kentimizdeki yolsuzlukla mücadele ederek pahalı yaşamı ucuz hale getireceğiz. 

3-Kars’ımızın işsizlik sorununu çözmek için yeni ekonomik ve üretim politikaları ile ilimizi bir çekim merkezi haline getireceğiz.

4-Kars’ımızda doğru kentsel planlama ile çevre ve imar sorunumuzu çözeceğiz.

5-Kars’ta yaşam kalitesini yükseltmek için kültür, sanat, sinema, aşıklar şenliği ve spor faaliyetlerini tüm hem şehirlilerimizin hizmetine sunacağız.

6-Hayvan pazarını organize besi bölgesine yakın bir yere taşıyacağız.

7-Yeni bir terminal yaparak Kars’ımızın hizmetine sunacağız. 

8-Çevresiyle yeşil, park ve bahçeleriyle herkesi mutlu eden, gençlerimizin Gençlik Merkezlerinde sosyal projelerini hayata geçirdiği, sokakların ve caddelerin temiz olduğu, dışarıdan gelen turist ve misafirlerimizin yaşamlarından mutlu olduğu bir Kars’ı hizmetinize sunacağız.

9-Sokaklarında hayatımızı olumsuz yönde etkilemeyecek çöpün olmadığı ve hayvan haklarına da saygı göstererek onların özel barınaklarında mutlu olduğu bir kenti hizmetinize sunacağız. 

 

Değerli hemşehrilerim biz meselelere çözüm odaklı bakıyoruz. Her şeyden önce  ifade ettiğimiz projelerin hayata geçirilebilmesi için üniversitemizin bilim aklını önemsiyoruz. 

Çevre İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Karayolları Genel Müdürlüğü gibi başta yatırımcı kurumlar olmak üzere, tüm kurumların sivil toplum örgütlerinin ve mahalle, muhtar ve meclislerin oluşturduğu kent anayasasını önemsiyoruz. 

Kentimize özen ve saygı ile Demokratik katılım ve ortak akıl ile yaşam kalitesini yükselteceğiz. 

Değerli basın, kıymetli hemşehrilerim kimseyi ayırmayan , herkesin sesine kulak veren herkesi dinleyen ortak akılla herkesin menfaatlerine çözüm üreten ve kesinlikle sizlere değer veren, emanetinize, kaynaklarınıza sahip çıkan israfa son veren bir yönetim inşa edeceğiz. 

 

Bu şehirde ortak yaşamı yeniden hayata geçirmeye sözümüz var. Göreceksiniz seçen kadar seçmeyende yönettiği bir Kars için çok çalışacağız. Bu nedenle sizlerin onurlu oylarınıza talebimiz var . Sizlerden Kars’tan ayrılmayan ve tüm hem şehirlilerinin acısında, neşesinde ve günü birlik yaşamında beraber olduğunuz kardeşinizi değerlendirmenizi rica ediyorum.

 

Buradan sizlerin aracılığı ile tüm aday olan hemşehrilerime de yaşamlarında başarı ve kolaylıklar diliyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.