SİYASET Haber Girişi : 18 Ekim 2018 22:23

Taner Toraman CHP'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Taner Toraman CHP'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Kars CHP'den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı'na ilk başvuru emekli öğretmen Taner Toraman tarafından yapıldı.

Kars Olay- Kars'ta yaşayan ve uzun süredir etkin siyaset hayatı içerisinde bulunan emekli öğretmen Taner Toraman Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu il başkanlığı binasına gelerek yaptı.

Kalabalık bir gurupla CHP İl Başkanlığı binasına gelen Taner Toraman burada il başkanı Mustafa Aras'a adaylık başvuru dosyasını sundu. CHP Kars Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Toraman burada yaptığı açıklamada; " Bu yola başvururken, bu mücadele içerisinde, partili diğer iki arkadaşımla birlikte güç birliği yaptık. Biz bu siyaset sürecinde partimiz, genel merkez ve il ölçeğinde partimin,yol arkadaşlarımın ve Kars halkının bilmesi gereken şey şudur ki, Biz hangi arkadaşımızla yola çıkarsak çıkalım partimiz bize ne görev verirse versin partili arkadaşlarımın yanında sonuna kadar bir nefer gibi çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Toraman sözlerine; "Ülkemizde 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde bende belediye başkanlığı görevine aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararım birlikte sağlıklı kent bilincini, demokratik ve çözüm odaklı sosyal belediyecilik anlayışının yani kısaca birlikte üreten birlikte yönetilen halk belediyeciliği anlayışını ekip mücadelesi ile yapmak istediğimiz kararına sizlerle, yol arkadaşlarımla ve Kars halkıyla paylaşmak istedim."ifadeleri ile devam etti.

Kaynak: KarsGüncel

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adem Yıldız 19 Ekim 2018 00:52

    Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim Taner Başkan