KARS Haber Girişi : 09 Haziran 2020 00:00

Sultan Alparslan Külliyesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Sultan Alparslan Külliyesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor
Faikbey Caddesi'nde inşa edilen Sultan Alpaslan Külliyesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kars Olay-Kars'ta Haziran 2018 yılında temeli atılan ve Korona virüs (Covid19) salgını nedeniyle çalışamlarına ara verilen Sultan Alpaslan Külliyesi'ndeki çalışmalar normalleşme süreci sonrasında devam ediyor. 

Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde bulunan ve eski Atatürk İşhanının yerine yapılan, 17 bin metre kare alan üzerine kurulacak olan Sultan Alparslan Külliyesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. 500 araçlık kapalı otoparkı, sosyal tesisleri, taziye evleri ile kapalı alanda 3600, açık alanla birlikte 10 bin kişinin namaz kılacağı külliye Kars için önemli bir sosyal tesis olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • öğretmen 10 Haziran 2020 19:30

    Karsın merkez nüfusu 70 bin, yarısının kadın olduğunu varsayarsak kalır,35bin bunun da yarısının çocuk olduğunu varsayarsanız geriye kalır 17500 kişi,peki karsta 17500 kişi içerisinden hepsinin müslüman olduğunu varsaysak bile 10 bin kişi çıkar mı?Asla.Öyleyse bu israfa ne gerek var?