ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Şubat 2018 20:13

SON DAKİKKA! Karsın Yarısında Elektrik Yok! Ekipler Arızaya Çıkmıyor

SON DAKİKKA! Karsın Yarısında Elektrik Yok! Ekipler Arızaya Çıkmıyor
Kars Olay’ın ulaştığı özel bilgiye göre Kars’ın birçok mahallesi ve noktasında elektrik olmadığı ve arıza ekiplerinin de arıza için sahaya çıkmadığı öğrenildi.

Kars Olay / ÖZEL- Bu gün sabah saatlerinden beridir Kars’ın birçok mahallesine elektrik verilmediği öğrenildi.  Arıza ekiplerinin ise arızayı gidermek için sahaya çıkmadığı bilgisine ulaşıldı. Elektrik olmayan mahaller ise Merkez Mahallesi, Orta Kapı Mahallesi, Şehit Yusuf Bey Caddesi, Kaleiçi Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Faikbey Caddesinde şuan elektriklerin de olmadığı iddia edildi.
Ayrıca Kars’ın birçok mahallesinde sabah saatlerinde elektrik yokken öte yandan 70 kişiye yakın sayıda aras edaş çalışanın da geçici bir süreliğine iş bıraktığı iddia ediliyor. Elektrikleri olmayan vatandaşlar  ise Kars Aras Edaş’ta neler oluyor diye birbirlerine sormaya başladılar.
 

KARS ARAS EDAŞ'TAN AÇIKLAMA;
Kars Aras Edaş yetkililerinden edinilen bilgiye göre "Kars Merkezde elektirik kesintimiz yoktur yedek ekiplerimiz çalışmaktadır." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.