SİYASET Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 23:30

Siyaset Bilimci İmbat Muğlu Kars'tan Aday Adayı

Siyaset Bilimci İmbat Muğlu Kars'tan Aday Adayı
Siyaset Blimcisi Dr. İmbat Muğlu bugün havayolu ile Kars’a gelerek 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kars Olay- AK Parti Kars Milletvekilliğine aday adaylığı başvurusunu yapan Dr. İmbat Muğlu’yu havalimanında coşkulu kalabalık karşıladı. Karşılamanın ardından beraberindekilerle birlikte  AK Parti Kars İl Başkanlığı’na gelen Dr. İmbat Muğlu burada il Başkanı Adem Çalkın ve partililer tarafından karşılandı.

Doktor ve Siyaset Bilimcisi olan AK Parti Kars Milletvekilii Aday Adayı İmbat Muğlu İl Başkanlığında yaptığı açıklamada; “24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için Doktor İmbat Muğlu, Asayiş ve Terör Uzmanı, Siyaset Blimcii, Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ayrıldığım günden beri  AK Partinin bir neferi olarak çeşitli kademlerde görevler aldım , 2011 yılında milletvekilliği aday adaylığı, 2014’te Etimesgut Belediye Başkanlığı adaylığı başvurlarım bulunmakta. Her seçim dönemi aday olayım veya olmayayım Kars’a gelip aday olan arkadaşlarımız için, partimiz için çalıştım. 16 Nisan’da aklaşık 60 günden uzun süre Kars’ta kalarak saha çalışmalarında bulundum. 16 Nisan Referandumunda başarıya ulaşmak için 60 günü köy köy ilçe ilçe dolaşarak Sayın Cumhurbaşkanımıza evet çıkartmak için çaba sarfettik ve sonucunuda Allaha şükür hemşehrilerimiz gösterdi. %51 oy alarak başarımızı göstermiş olduk. Hedefimiz Kars’tan 3 tane milletvekili çıkartmak, tabi gönül isterki bu üç vekilden biriside kendimizn olması, bu yolun yolcusu ve aynı zamanda bir neferiyiz. Bu kutlu yolda kendime güveniyorum, güzel hizmetlerehalkımızla birlikte ,mza atacağımıza inanıyorum.  Sayın cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda, sayın il başkanımızın direktifleri doğrultusunda bu yolda yürüyeceğimize inanıyorum. Allah tüm aday adaylarımızın hakkında hayırlısını nasip etsin, hepsine başarılar diliyorum.” Dedi.

Daha sonra Aday Adayı İmbat Muğlu ve beraberindekiler ilçe ziyaretleri için buradan ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.