ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Mart 2018 00:49

Şiddetli Rüzgar Kars'ı Neredeyse Uçurdu!

Şiddetli Rüzgar Kars'ı Neredeyse Uçurdu!
Kars'ta öğle saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar bir çok binanın çatısını uçururken, şehir merkezinde rüzgarla birlikte oluşan toz bulutu vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Kars Olay- Kars'ta etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken bir çok binanın çatısının uçmasına sebep oldu.

Öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak başlayan şiddetli rüzgar yer yer 84 km/s hızına ulaştı. Şiddetli rüzgar dolayısıyla Kars Harakani Devlet Hastanesi'nin çatısı ve dış cephe giydirmesi rüzgara dayanamayarak koparak aşağı düştü. Şiddetli rüzgar sebebi ile düşen parçalar park halindeki araçlara zarar verdi. Çatıdan kopan parçalar araçların üzerine ve yere düşerken hastane görevlilerince yakın alanlardan vatandaşların geçmemesi uyarısında bulunuldu. 

Öte yandan etkili olan şiddetli rüzgar'dan Kars Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'de nasibini alarak çatısı uçtu. İsmail Hakkı Alaca Bulvarı üzerinde bulunan (Digoryolu) otogalericiler Sitesi'ninde çatısının uçmasına sebep oldu. Galericiler Sitesi'nden kopan çatı parçaları ve tahtalar karayoluna düşerek seyir halinde olan araçlara ve sürücülere zor anlar yaşattı.
Karayollarında uyarı levhaları, trafik işaretleme ışıkları da rüzgara dayanamayarak koptuğu görüldü.
 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.