KARS Haber Girişi : 01 Mart 2021 00:21

Sezgin Yıldız yazdı,Kars Valisi Türker Öksüz, projelerini Karslılara değil İzmirlilere anlattı!

Sezgin Yıldız yazdı,Kars Valisi Türker Öksüz, projelerini Karslılara değil İzmirlilere anlattı!
Sezgin Yıldız, Kars Valisi Türker Öksüz'ün, Karslıları ve Kars Basınını bırakıp İzmirlileri ve İzmir basınını nasıl tercih ettiğini anlatan bir yazı kaleme aldı.

Kars Olay- Öncelikle kimseye bir kinimiz ve öfkemizin olmadığını belirterek başlayalım.

Kars Valisi Türker Öksüz dün akşam İzmir menşeili yayın yapan Ege TV’ye çıkarak Karslıları heyecanlandırmak yerine İzmirlileri heyecanlandırdı! Vali Bey’in, projelerini Karslıya anlatmak yerine İzmirliye anlatmasını biz anlayamadık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Kars Basınını bir mesajla geçiştiren Vali Türker Öksüz Kars basınını ötekileştirmişe ya da yetersiz görmüşe benziyor ki İzmir menşeili bir kanala çıkıp Kars’a ait projeleri anlatıyor.

 

Vali Bey, Dün akşam çıktığınız İzmir menşeili Ege TV’ye Kars’a ait projeleri anlattınız. Bu programdan sonra Karslılar şu soruları şimdiden sormaya başladı bile…

 

Bu soruları sormadan önce, eleştirinin insanı geliştirebilecek en büyük fırsat olduğunu bilerek vatandaşa kulağınızı tıkamadığınızı umuyor ve size soruyoruz?

 

1- Ege TV’de Gündem programına çıkarak İzmirlilere Kars’ı anlattınız. Kars’ı Karslıya anlatmak yerine neden İzmirlilere anlatmayı tercih ettiniz?

 

2- İkinci kez çıktığınız Ege Tv’ye ödeme yapıyor musunuz, yaptıysanız ne kadar ödeme yaptınız?

 

3- Kars’ın yıllardır yayın yapan yerel televizyonu Serhat Tv ve diğer haber siteleri dururken neden Ege Tv’yi tercih ediyorsunuz?

 

4- Kars’ın yerel ve ulusal basın temsilcileri size yetmiyor mu yoksa programa çıkma taleplerinize olumlu yanıt mı vermediler?

 

5- Karslıları ilgilendiren projeleri İzmirlilere anlatmaktaki maksadınız nedir, Yoksa İzmir’e Vali olarak mı gidiyorsunuz?

 

Gelin hep birlikte Olayı daha iyi anlayabilmek için şöyle tasavvur edelim: Düşünsenize İzmir Valisi Kars’ın yerel televizyonu Serhat Tv’ye çıkmış izmir’e yapılacak projeleri Karslılara anlatıyor ve Karslılar İzmir Valisini alkışlıyorlar! Kars Valisi Türker Öksüz  tam da bunu yaptı. İzmir'den yayın yapan bir televizyona çıkıp Kars’a yapılacak projeleri İzmirlilere anlattı. Karslılar Vali Bey’in sesini duyamadıkları için alkışlayamadılar, İzmirliler alkışladı mı onu bilemiyoruz. Bilen varsa beri gelsin…

 

Hal böyle iken İzmir Valisinin projelerini Karslıya anlatması hayal; Kars Valisinin, projelerini İzmirliye anlatması gerçek.


Yukarıdaki sorularla yetinmeyip Şimdi bir kez daha soruyoruz, sizce de “BU İŞTE BİR TERSLİK YOK MU” Vali Bey?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.