EKONOMİ Haber Girişi : 13 Mayıs 2018 00:51

SERKA’nın Personel Alımı İlanına Kimse Baş Vurmadı!

SERKA’nın Personel Alımı İlanına Kimse Baş Vurmadı!
Serhat Kalkınma Ajansı 5 Uzman personel alımı için ilana çıktı, ama gelin görün ki yeterli başvuru olmayınca mecburen personel alım ilanı iptal oldu.

Kars OLAY- Serhat Kalkınma Ajansı 5 uzman personel alımı için ilana çıktı ama personel alımına yeterli derecede başvuru olmayınca SERKA açıklama yapmak zorunda kalarak personel alımının sözlü yarışma sınavını iptal etmek zorunda kaldı.
İşte SERKA’nın sözlü sınavı iptal ettiğine dair kendi resmi web sitesinde yayınladığı o duyuru; “5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ve Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, 5 Uzman istihdam etmek üzere 02 Mart 2018 tarihinde çıkmış olduğumuz personel alım ilanı kapsamında 23 Mart - 06 Nisan 2018 tarihlerinde başvurular kabul edilmiş ve daha sonra başvuru süresi 20 Nisan 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.
Ancak, başvuru süresince alınması planlanan 5 Uzman adayı için yeterli başvuru yapılmadığından, Ajansımızca Sözlü Yarışma Sınavı iptal edilmiştir. Kamuoyuna ilanen duyurulur. 25.04.2018  T.C. SERHAT KALKINMA AJANSI /GENEL SEKRETERLİĞİ”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.