BÖLGE Düzenleme Tarihi : 12 Temmuz 2020 21:22 Haber Girişi : 12 Temmuz 2020 21:14

SERKA Yönetimi Ardahan’da Toplandı

SERKA Yönetimi Ardahan’da Toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) 74.Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Valisi Hüseyin Öner başkanlığında Ardahan’da yapıldı.

Kars Olay-Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 74.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Ardahan Valisi Hüseyin Öner başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda bu yıl Fizibilite Desteği Programı kapsamında başvuruda bulunan, teknik ve mali değerlendirmeleri yapılan projeler görüşüldü. Destek almaya hak kazanan projeler onaylanırken, Covid 19 salgını nedeniyle süreleri geciken projeler için süre uzatımı yapıldı. Toplantıda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Ajans arasında imzalanan Ebu’l Manuçehr Camii restorasyon projesi kapsamında projelendirme işlemlerinin yapılabilmesi ve sürecin yürütülebilmesi için Ajans Genel Sekreterine yetki verildi.

 

Öte yandan Ajansın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi ise Ardahan Valisi Hüseyin Öner’den bir yıllığına Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e geçti. Kars Valisi Türker Öksüz ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yürütecek.

 

Toplantıya Ardahan, Iğdır, Kars Valileri, Kars Belediye Başkanı, Ardahan ve Kars İl Genel Meclisi Başkanları, Ardahan ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.