İLÇELER Haber Girişi : 02 Nisan 2019 01:40

Selim'de Yeniden Coşkun Altun Dönemi

Selim'de Yeniden Coşkun Altun Dönemi
AK Parti Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde halkın güvenini kazanarak yeniden başkanlığa getirildi.

Kars Olay-Güven tazeleyen Başkan Altun,  “Teşekkürler Gönlümün efendisi SELİM” paylaşımıyla hemşehrilerine teşekkür etti.

Altun sosyal paylaşım sitesi facebook’dan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli AK gönüllü Hemşehrilerim,

Öncelikle2019 yerel seçimlerinde sandığa gidip oy kullanan demokrasiyi tecelli ettiren ve sahip cikan tüm seçmenlere,Aklı selim insanımıza saygılarımı sunarım.

Bize bu başarıyı Nasip ve taktir eden Allaha sonsuz hamdu senalar olsun...Evet mutluyuz, gururluyuz çünkü başardık, Çünkü Hepimiz SELİMLİYİZ...

Yapılan seçimin sonuçları kısaca değerlendirecek olursak, dokunamadığımız gönül, uzatamadığımız el olmadı,ancak...vefasızlığın insana mahsus olduğu günümüz dünyasında, bundan az da olsa nasibimizi aldığımızı düşünmekten kendimizi alıkoyamıyoruz. Tesellimiz memleket için hizmet için hala Ak gönüllü insanların var olduğunu bilmek ve halkımızın teveccühünü tekrar kazanarak yolumuza devam etmektir.

Bu düşüncelerle, Siz değerli hemşehrilerime, Yağmur, çamur,dinlemeden seçim sürecinde, göstermiş olduğunuz gayret, özveri ve destekten dolayı Başta sayin bakanimiz Ahmet Arslan, Komisyon başkanımız sayın Yunus Kılıç, il Başkanım Adem Çalkın'a ilçe başkanım Zekeriya Yurdalan’a ilçe Teşkilatımıza, Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ve AK gönüllü tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım,Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla.

Selim Belediye Başkanı - COŞKUN ALTUN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.