ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Mart 2019 09:05

Selim'de PKK/KCK Operasyonu

Selim'de PKK/KCK Operasyonu
Kars'ın Selim İlçesinde PKK/KCK'ya yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda terör örgütü mensuplarıyla irtibatlı olan, 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Yazılı Açıklamada; "Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 08.03.2019 günü yapılan eş zamanlı operasyonla İlimiz kırsal alanında silahlı faaliyet yürüten PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla irtibatlı olan, örgütün hedef ve amaçları doğrultusunda faaliyetlerde bulunan (6) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahışlar 11.03.2019 günü adli makamlara sevk edilmiş olup, şüpheli şahıslardan N.G ve E.Ç isimli (2) şüpheli savcılık tarafından SERBEST bırakılmış, E.Y, Ü.Y.Y, O.D ve H.A isimli (4) şüpheli ise ADLİ KONTROL kararı ile serbest bırakılmıştır. Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak,Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile kararlıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.