İLÇELER Haber Girişi : 29 Temmuz 2018 12:43

Selim Belediyesinin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Selim Belediyesinin Yeni Hizmet Binası Açıldı
İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’un girişim ve destekleriyle Medet Kurumsal Yapı A.Ş. tarafından yapılan Selim Belediyesi Hizmet Binası görkemli bir törenle açıldı.

Kars Olay-İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’un girişim ve destekleriyle Medet Kurumsal Yapı A.Ş. tarafından yapılan Selim Belediyesi Hizmet Binası görkemli bir törenle açıldı.

İçerisinde devasa sinema salonu ve konferans salonu da bulunan belediye binasında belediyenin tüm birimleri hizmet verecek. Eski belediye binası da yıkılarak kent meydanına dönüştürülecek.

Açılış törenine; Selim Kaymakamı Zafer Yiğit, İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, İşadamı İsmail Medet Alibeyoğlu, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.