İLÇELER Haber Girişi : 24 Aralık 2017 17:14

Selim Belediyesi Eğitime Yatırım Yapıyor

Selim Belediyesi Eğitime Yatırım Yapıyor
Kars Selim Belediyesi tarafından, Selim’de bulunan Latif Aras Anadolu Lisesi öğrencilerine LYS deneme ve konu anlatımlı kitabı dağıttı.

Kars Olay ÖZEL-Selim Belediyesi, 2017-2018 Eğitim öğretim yılı Selim Latif Aras Anadolu Lisesi Öğrencilerine LYS deneme ve konu anlatımlı kitaplar dağıtarak öğrencilerin başarılarının artmasına katkı sağlamak amacıyla eğitime desteğini gösterdi. Selim Belediyesi Başkanı Coşkun Altun Eğitime desteğin devam edeceğini belirtirken öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Altun, kitap dağıtımı öncesi öğrencilerden eğitimlerini en üst seviyede tamamlamalarını istedi. Öğrencilere, “ Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Bu ülke için annenize, babanıza hayırlı birer birey olmanız için okumalısınız” diyerek öğüt verdi.
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, kitap dağıtımı öncesi öğrencilere şunları söyledi; “ Selim Latif Aras Anadolu Lisesi müthiş bir okul oldu. Bu okulun öğrencisi olmaktan gurur duyun. Gerçekten bu anlamda çok şanslıyız. Biz sadece fiziki anlamda düzenleme yapabiliyoruz. Belediyemiz sizin arkanızda. Bizler, eğitim deyince her şeyi bir tarafa bırakıyoruz. Sizden başarı bekliyoruz. Bu başarıyı siz yapacaksınız, kendinize güvenin, yapamayacağınız hiç bir şey yok” dedi.

Selim Belediyesi Başkanı Coşkun Altun öğrencilere hitaben, “Biz sizden hiçbir şey beklemiyoruz. Tek beklediğimiz başarılı olmanız. Başarılı olduğunuzda bizlere en büyük teşekkürü etmiş olursunuz. Biz zaten sizin hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınızı hocalarınız biliyor, bizden talep ediyorlar, biz katkı sağlıyoruz. Bu sizin eğitiminizin en iyi şekilde olması için çalışıyoruz. Hiçbir okuldan geri kalmamanız için. Hiçbir özel eğitim alan çocuktan farklı olmamanız için. Sizlerin de özel eğitim alan çocuklar kadar başarılı olmanızı istiyoruz. Burada şu anda özel eğitim standartları oluşmuş durumda. Şartlarınızın üst seviyede olması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Her şey sizlerin başarısı için. Sizler başarılı olduğunuz zaman biz bunlarla gurur duyacağız. O yüzden bu kitapları sizlere hediye ediyoruz. Bu kitaplarla çalışın, başarılı olun, biz de sizlerle gurur duymaya devam edelim” dedi. Latif Aras Anadolu Lisesinde eğitim veren öğretmelerle de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Altun, Eğitim noktasın da ve diğer sorunlar konusun da bir belediye olarak elimiz den ne geliyorsa onu yapmaya hazır olduklarını sözünü verirken, öğretmelerden de öğrencilere daha çok vakit ayırmaları noktasın da söz aldı”

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.