ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Haziran 2018 22:58

Sarıkamış'ta Vahşi Kadın Cinayeti

Sarıkamış'ta Vahşi Kadın Cinayeti
Kars’ta Eş Cinayeti, 8 Aylık Hamile Eşine Vahşice Öldürdü Kars’ta karı, koca arasında meydana gelen tartışma sonrası 8 aylık hamile olan eşini vahşiçe bıçaklayarak öldürdü.

Kars Olay- Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydna gelen olayda, aralarında tartışma çıkan Alkan çifti, tartışmanın eşler arasında şiddetlenmesi sonrasında 8 aylık hamile olan 23 yaşındaki Sezen A. İsimli kadın eşi tarafından vahşice bıçaklanarak yaralandı. Olayın polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine bıçak darbeleri ile yaralanan 23 yaşındaki 8 aylık hamile Sezen A. Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede hamile kadına yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hamile olduğu için bebek sezeryan ile doğum yaptırıldı. Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından sezeryan ile doğan bebek ve vefat eden annesi Kars’a sevk edilirken, polis ekipleri cinayeti işleyen eşi yakalamak için çalışma başlattı.
Ayrıntılar geliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.