ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 02 Temmuz 2020 23:25 Haber Girişi : 02 Temmuz 2020 23:41

Sarıkamış'ta Kız Kaçırma Kavgası: 19 Yaralı

Sarıkamış'ta Kız Kaçırma Kavgası: 19 Yaralı
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bu gün akşam saatlerinde "Kız Kaçırma" melesi yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada 19 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kars Olay-Kız Kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavada yaralanan 19 kişi Sarıkamış, Horasan ve Erzurum’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, güvenlik güçleri  köyde ve köy çıkışında önlemleri arıtdı.

 

Edinilen bilgiye göre Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı İnkaya köyünde kız kaçırma meselesi yüzünden iki ayrı aile arasında kavga çıktı. Büyüyen kavga sonucunda her iki aileden 19 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin zorla ayırdığı kavgada yaralanan 19 şahıs ambulanslarla Sarıkamış, Horasan ve Erzurum'da bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi.

 

Hastanelere sevk edilen 19 yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.