İLÇELER Haber Girişi : 22 Temmuz 2019 11:05

'Sarıkamış’ta Hastane Var Doktor Yok!' Haberine Açıklama

'Sarıkamış’ta Hastane Var Doktor Yok!' Haberine Açıklama
Kars Olay'ın Geçtiğmiz Cumartesi günü manşetine taşıdığı "Sarıkamış’ta Hastane Var Doktor Yok!" haberine Kars İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Kars Olay- Kars Olay'ın manşetine taşıdığı  "Sarıkamış’ta Hastane Var Doktor Yok!" haberine Kars İl Sağlık Müdürlüğü Cevap verdi. İl Sağlık Müdürlüğü'nün habere ilişkin verdiği cevapta "Hastanemizde bulunmayan branşlar için İl Müdürlüğümüzce Sağlık Bakanlığından hekim talebinde bulunulmuştur." denildi. Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü Hastanede bulunan diğer branştaki doktor sayılarını ise yeniden açıkladı. 

 

 Kars İl Sağlık Müdürlüğü'nün "Sarıkamış’ta Hastane Var Doktor Yok!"  Yönelik Açıklaması Şöyle: "İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi, Kadın Doğum branşında 1 hekim, Kulak Burun Boğaz branşında 2 hekim, Ortopedi branşında 2 hekim, Dâhiliye branşında 3 hekim, Göz branşında 1 hekim, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında 2 hekim, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon branşında 1 hekim, Enfeksiyon Hastalıkları branşında 1 hekim, Aile hekimliği branşında 1 hekim, Nöroloji branşında 1 hekim, Acil Hizmetlerinde 7 hekim ve 2 Diş Hekimi olmak üzere toplamda 24 hekim ile sağlık hizmeti sunmaktadır. 

Mevcut koşullarda Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi tam kapasiteyle hizmetini sürdürmektedir. 

Hastanemizde bulunmayan branşlar için İl Müdürlüğümüzce Sağlık Bakanlığından hekim talebinde bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • merve 23 Temmuz 2019 10:43

    ne doktoru var burası karsta çok doktor varmış gibi sevk ediyo orasıda erzuruma insaf yani yollarda perişan oluyo insanlar

  • Sertaç 22 Temmuz 2019 15:01

    Karsta aynı durumda cengiz turizm Erzurum sayesinde zengin oldu

  • Ali 22 Temmuz 2019 12:08

    Yalan bilgi almak kadın doğum 2 aydır yok çocuk uzmanı birtane fizik tedavi hekimi 3 aydın doğum izninde kbb tek doktor hizmet veriyor sağlık müdürlüğünün kendı kurumundan haberi yok