İLÇELER Haber Girişi : 17 Ekim 2021 15:40

Sarıkamış'ta, Doktor İle Ev Sahibi Arasında Yaşanan Tartışmaya Kars Valiliğinden Açıklama

Sarıkamış'ta, Doktor İle Ev Sahibi Arasında Yaşanan Tartışmaya Kars Valiliğinden Açıklama
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde görev yapan bir doktor ile apart otel sahibi arasında çıkan tartışma soysal medyada gündem olunca Kars valiliğinden açıklama geldi.

Kars Olay- Kars Valiliğinden yaılan açıklamada; "İlimiz Sarıkamış ilçesinde görev yapan bir doktor ile apart otel görevlisi arasında çıkan tartışmanın bazı sosyal medya hesaplarında çarpıtılarak paylaşılması üzerine konu ile ilgili olarak Valiliğimizce açıklama yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.

 

Sarıkamış ilçemizde görev yapan ve bir apart otelde kalan doktor ile resepsiyon görevlisi arasında 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'nda belirtilen iş ve işlemlerden kaynaklı tartışma neticesinde bahse konu olay Emniyet birimlerimize intikal ettirilmiştir.

Şahısların birbirinden karşılıklı şikayetçi olmaları üzerine kendi istekleri doğrultusunda Polis Merkezine getirilmiş, burada gerekli iş ve işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili soruşturma işlemi adli makamlarca yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla sunulur." Denildi.

 

Sarıkamışta Görev Yapan Doktor Yaşadıklarını Şöyle Paylaştı;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.