KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 05 Ocak 2019 22:16

Sarıkamış Şehitleri Anısına Özel Klip

Sarıkamış Şehitleri Anısına Özel Klip
Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerince Sarıkamış Harekatının 104. yıldönümü münasebet ile  düşmana değil, soğuğa yenik düşenlerin anısına klip. 

Kars Olay-Sarıkamış Harekatının 104. yıldönümü münasebeti ile Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerince Mehmetçiğin en zor şartlarda vatan toprağını korumak için verdiği mücadelenin anlatıldığı, Sarıkamış Şehitleri anısına hazırlanan klip sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

"Onlara neden mi Kardelen diyorlar? Çünkü soğuğun ve karın yuttuğu gencecik bedenleri, savaştan çok sonra, kış bitip karlar eriyince ortaya çıkmıştı." Sarp kayalıkları yılmadan adımlayan, metrelerce karı aşıp en zor şartlarda operasyona çıkan Mehmetçiklerin görüntülerine yer verilen klipte, siyah beyaz görüntüler de yer alırken klibin hazırlanmasında  Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri yer aldı. 

Emeği geçenler:

İmtiyaz Sahibi: Kars Fahrettin Kirzioğlu Bilim Sanat Merkezi adına Merkez Müdürü Ali Kasım BULUT

Piyano: Muren YILDIZLI 
Kaval: Levent TEKİK, 
Söz: Özkan EREN 
Solist: Belma KARAKURT 
Kayıt: Erkan TURAN 
Ses asistanı: Fatma MAMİK 
Video tasarım: Soner KAÇAN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.