KARS Haber Girişi : 02 Aralık 2019 13:10

Sarıkamış Kayak Merkezine Bir Darbe'de Meteoroloji'den!

Sarıkamış Kayak Merkezine Bir Darbe'de Meteoroloji'den!
Ölçümlere göre Türkiye'de en fazla kar kalınlığına sahip olan Sarıkamış kayak merkezinin kar kalınlığı ölçümlerini meteoroloji görmezden gelmeye devam ediyor.

Kars Olay- Türkiye'nin en önemli Kayak Merkezleri arasında yer Sarıkamış Kayak Merkezindekindeki kar kalınlığı ölçümlerinin meteoroloji tarafından verilmemesi akıllara durgunluk veriyor. Türkiye'deki tüm kayak merkezlerinin kar kalınlıklarını resmi sayfasında veren meteoroloji Sarıkışamış Kayak Merkezinin kar yüksekliğini bildirmediği görülürken, Meteoroloji'nin resmi sayfası olan https://www.mgm.gov.tr/sondurum/kar-kalinliklari.aspx adresinde diğer kayak merkezlerinin kar yüksekliğinin olmasına rağmen Sarıkamış malesef hiç lisetede dahi gözükmüyor. Meteorolojinin Sarıkamış Kayak Merkezi'ni unatarak görmezden gelmesi ise adeta "Sarıkamış Kayak Merkezine Bir Darbe'de Meteoroloji'den!" olarak adlandırılıyor. Kars'ı yöneten yekililerin bu duruma müdahele edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.