KARS Haber Girişi : 27 Kasım 2017 21:28

Sarıkamış Kayak Merkezi en beyaz haliyle Kayak Sezonu'nu açıyor !

Sarıkamış Kayak Merkezi en beyaz haliyle Kayak Sezonu'nu açıyor !
Kars'ta dün gece etkili olmaya başlayan kar yağışı kayak yapmayı sabırsızlıkla bekleyen kış turizmcilerini memnun etti.

Kars Olay (ÖZEL YORUM HABER)-Kars'ta dün etkili olmaya başlayan kar yağışı Sarıkamış Kayak Merkezi'nde kayak yapmayı sabırsızlıkla bekleyen kış turizmcilerini mutlu etti.
Sarıkamış Kayak Merkezi yaz döneminden bu yana bakım, onarım ve yenileşme çalışmalarıyla kendinden sıkça söz ettiriyordu ve kış turizmcilerini heyecanlı bir bekleyiş içinde bırakmıştı. Sarıkamış Kayak Merkezi 
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ' ın destekleri, Kars Milletvekili Selahattin Bayribey, Kars Valisi  Rahmi Doğan ve Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy' un da gayretli ve özverili çalışmalarıyla 2017 - 2018 Kayak Sezonu'na damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Belli ki bu yapılan yenileme, bakım ve onarım çalışmaları Sarıkamış Kayak Merkezi 'ni Kış Sezonu' nun gözdesi haline getirecek ve birçok yerli ve yabancı turistin ziyaretine tanık edecek. 
Sarıkamış Kayak Merkezi 'ne telesiyej, pist, çevre düzenlemesi gibi birçok yenileme çalışması yapıldı.
Kars Valisi Rahmi Doğan' ın özverili çalışmaları ve gayretiyle Sarıkamış Kütük Evi tamamlandı, 2017 - 2018 Kış  Sezonu'nda ziyaretçilerini bekliyor.
Ayrıca bu sezon Karanlık Dere Kafe yine ihaleye açılacak kafenin kayak merkezinin içinde olması birçok avantaj sağlıyor turizmcilerin eğlenceli vakit geçirmeleri, dinlemeleri için yerinde bir mekan olacak; ihaleyi alacak olanlar için kayak merkezi içinde böyle bir mekanı işletecek olmaları hem maddi gelir hem de prestij açısından faydalı olacak.
Karanlık Dere bu sezon üçüncü kez ihaleye açılıyor ve sahibini bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.