KARS Haber Girişi : 28 Mart 2019 23:43

Ortakapı Mahallesine Kadın Muhtar Adayı

Ortakapı Mahallesine Kadın Muhtar Adayı
Kars'ta Ortakapı Mahallesi'nden aday olan tek kadın muhtar adayı Dilek Yücesoy seçim vaatleri ve projeleri ile yarışa bir adım önde başladı.

Kars Olay- Kars'ta 31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken, adayların çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Ortakapı Mahallesi'nden muhtar adayı olan ve tek bayan aday olmasıyla seçim yarışına bir adım önde başlayan Dilek Yücesoy'a mahalle sakinleri de destek oluyor. Kars'ta şimdiye kadar yapılmayan uygulamaları hayata geçireceğini seçmenlerine vadeden Yüsecoy, "Alo Muhtarlık" , "Mahalle Meclisi" , "Kardeş Mahalle" gibi örnek projelerini hayata geçirmek için seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle sakinlerinin büyük desteğini alan ve seçim kampanyası boyunca gösterdiği pozitif enerjisi, samimiyeti ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede mahalle sakinlerinin gönlünde taht kuran Yücesoy'a mahalle sakinleri de ilgi göstererek 31 Mart'ta seçimlerde oy vererek destek olacaklarını belirtiyorlar.

 

Muhtar adayı Yücesoy; öncelikli olarak temel hizmetler noktasında tüm mahalle sakinlerine bir telefon kadar yakın olabilmek adına "Alo Muhtarlık" uygulamasını hayata geçireceğini ve böylece mahalle genelinde ulaşım ve etkileşimin olacağını ön görüyor.

Kadınlar, yaşlı ve engelli insanlar ile çocuklar için pozitif ayrımcılıkların uygulanacağı muhtarlık anlayışında ev hanımları için de sosyal yaşam ve ev bütçelerine katkı sağlayabilecekleri projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.