ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Haziran 2018 10:46

Organize Sanayinin Hırsızları Yakalandı

Organize Sanayinin Hırsızları Yakalandı
24 Mayıs 2018 günü gece geç saatlerde Kars Paşaçayırı Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyette bulunan bir işyerine ait depoda, iş yeri sahibine ait 128 bin 500 TL değerinde muhtelif inşaat malzemelerinin çalınması olayı aydınlatıldı.

Kars Olay-Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan detaylı çalışmalar sonucunda iş yerine beyaz renkli kamyonet ile gelen 3 şahsın olayı gerçekleştirdiği anlaşıldı.

Şahısların açık kimlik ve adres bilgilerinin tespit edilmesi üzerine, 29 Mayıs 2018 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince şahısların bulundukları adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek şahıslar çalmış oldukları malzemelerin bir kısmı ile birlikte saklanmış oldukları yerde yakalandı.

Şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemeler iş yeri sahibine teslim edildi. Yakalanan 3 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan işlemlerinin adından adli mercilere sevk edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, ”Halkımızın güven ve huzur ortamına kast eden suç ve suçlularla mücadelemiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.