KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 30 Kasım 2019 01:19

'Naim' Filmi Kars Şehir Sinemasında Gösterime Girdi

'Naim' Filmi Kars Şehir Sinemasında Gösterime Girdi
Merakla beklenen Sinema Filmi "NAİM" Kars Şehir Sinemasında gösterime girdi.

Kars Olay-Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran, başarılarıyla Time dergisine kapak olan Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi 22 Kasım’da vizyona girdi. Filmin gösterime girmesi ile birlikte yıllardır Kars halkına hizmet sunan Kars Şehir Sineması Kars halkını "NAİM" Filmi ile buluşturuyor. Yarın saat 12'de başlayacak olan ilk seansı ile gösterime girecek.

ÖZET; Özer Feyzioğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazıp Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı filmin yapımcılığını Dijital Sanatlar üstleniyor. Halterde aşılması güç, neredeyse imkansız başarılara imza atan, “Dünyanın En İyi Sporcusu” seçilen efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu, kariyerine 47 Dünya Rekoru, üst üste 3 farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdırdı. Kendi ağırlığının 3 katından fazlasını kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. Dünya rekoruna ilk imzasını attığında, 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da olan Naim Süleymanoğlu, ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı. Genç ve yetenekli oyuncu Hayat Van Eck’i Süleymanoğlu rolünde izleyeceğimiz “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde , babası Süleyman Süleymanoğlu’nu Yetkin Dikinciler, annesi Hatice Süleymanoğlu’nu Selen Öztürk canlandırıyor. Gürkan Uygun’u ise Naim Süleymanoğlu’nun halter sporuna yeteneğini fark eden ve onu adım adım dünya spor arenasına taşıyan ilk antrenörü Enver Türkileri rolünde izleyeceğiz. CGV Mars aracılığıyla 22 Kasım’dan itibaren izleyiciyle buluşan filmde, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Uğur Güneş ile İsmail Hacıoğlu gibi birbirinden değerli oyuncular da rol alıyor.

 

KARS ŞEHİR SİNEMASI SEANSLARI ŞÖYLE;

BİRİNCİ SEANS                           SAAT: 12:00

İKİNCİ SEANS                             SAAT: 14:00

ÜÇÜNCÜ SEANS                         SAAT: 15:00

DÖRDÜNCÜ SEANS                   SAAT: 17:00

BEŞİNCİ SEANS                          SAAT: 19:30

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.