SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2018 01:57

Muharrem İnce Kars'ta!

Muharrem İnce Kars'ta!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kars'ta 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan desteklerini isteyerek, seçildiğinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı.

Kars Olay- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi adayı Muharrem İnce Kars'a gelerek burada Karslı vatandaşlara hitap ederek, Kars milletvekili adayları ve kendisi için vatandaşlardan desteklerini istedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sabah erken saatlerde polis ekipleri tarafından oluşturulan güvenlik noktalarından aramaları yapılarak meydana alınan binlerce Karslı vatandaşa hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce burada yaptığı konuşmasında 16 Yıllık olan AK Parti Hükümeti'nin değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara seçim vaatlerini açıklayan İnce, ülke genelinde sorun haline dönüşmüş noktalarda seçilmesi durumunda değişiklikler yapacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Kars'ta düzenlenen seçim konuşmasında Karslı vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve pankartlar ile miting alanını doldurdu. 
Muharrem İnce Karslılara;  Değişmek, yenilemek için yeni bir umut, yeni bir  heyecan vardır. Allah'ın izni, milletin isteğiyle Cumhurbaşkanı olduğumda 15 gün içinde hemen yapacağımız iki şeyi söyleyeyim. Hayvancılığı geliştiremezsek Kars gelişmez, Kars gelişmezse İstanbul'daki çocuğumuz et, süt yiyemez. Çobanların sigortasını devlet ödeyecek. Hiç tartışmasız. Bunu eski bir çoban olarak söylüyorum. İnsana ilaç kullanıyor muyuz, kullanıyoruz. Hayvana ilaç kullanıyor muyuz, kullanıyoruz. Türkiye'de 80 milyon insana kullandığımız ilaç parası 100 lira ise, hayvanlara kullandığımız 5 lira , size söz 15 gün içinde hayvan ilaçları bedava olacak, devlet ödeyecek. Biz bu ülkede hayvan yetiştiriciliğini özendirmezsek, nasıl et yiyecek, süt içecek bu insanlar? Sütte KDV yüzde 8, mamada yüzde 8, çocuk bezinde KDV yüzde 18. çocuğun donundan yüzde 18 vergi alan bir devletten adam olmaz." dedi.
Konuşması sık sık alkış ve tezahuratlar ile kesilen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce konuşmasının sonunda Kars Halkından 24 Haziran seçimleri için desteklerini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.