SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2019 21:47

Muharrem İnce'den Taner Toraman'a Destek Çağrısı

Muharrem İnce'den Taner Toraman'a Destek Çağrısı
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman'a hastalığı nedeniyle Kars ziyaretini iptal etmesinden dolayı destek videosu gönderdi.

Kars Olay- CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman'a Muharrem İnce tarafından kaydedilerek gönderilen destek videosu sosyal medyada beğeni topladı.

Değerli Karslılar hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Taner Toraman arkadaşım dik duran bir siyasetçi, ilkeleri olan bir siyasetçi. Gönlüm çok isterdi onunla birlikte olmak, fakat yaşadığım sağlık sorunu nedeni ile programımı iptal etmek zorunda kaldım.  Gönlüm, yüreğim Taner Toraman ile beraberdir, ona başarılar diliyorum. Kars Belediye Başkan Adayımız Taner Toraman'ı sizlere sizi de Allah'a emanet ediyorum. Hepinize tekrar saygılar sunuyorum."dedi.

 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin destek videosunu sosyal medya hesaplarında paylaşan Kars CHP Belediye Başkan Adayı Taner Toraman'ın paylaşımına kısa süre içerisinde yüzlerce beğeni geldi.

 

Toraman destek videosu paylaşımında açıklama olarak şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce hasta olması nedeniyle Kars’a gelemedi. Ancak gönlünün bizimle birlikte olduğunu ve Kars halkının adayımıza tam destek vereceğini söyledi biz de kendilerine geçmiş olsunlarımızı gönderip saygılar sunuyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.