KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 25 Eylül 2017 22:50

Mine Kuş'tan Kimsesiz Çocuklar İçin Konser

Mine Kuş'tan Kimsesiz Çocuklar İçin Konser
Mine Kuş Kimsesiz Çocuklar İçin Konser Verdi

Kars Olay-Halk Müziği Sanatcısı Mine Kuş,Kağızman’da  kimsesiz çocuklar yararına konser Verdi.

Kağızman’lı Halk Müziğ Sanatcısı Mine Kuş Kağızman Halk Eğitimi Salonunda Kimsesiz Çocuklar Yararına konser verdi,

Sanatcı Mine Kuş’un bir birinde güzel söylediği türkülerede Katılımcılar,  eşlik ederek, uzun süre ayakta alkışladı.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız , konserde yaptığı konuşmada,Kağızmanlı Hemşerimiz Mine Kuş ‘a teşekkür ederken söyledikleri bir birinde güzel Türkülerden dolayı duygulandığını belirtti.

Kimsesi Çocuklar yararına yapılan bu konserin çok anlamlı olduğunu belirten Yıldız, "İlk önce Halk Müziği Sanatcımız Sayın Mine Kuş hanfendiye teşekkür ederim.kendisi hiç bir maddi destek beklemeden hem kimsesiz çocuklarımız yararına konser hemde fakir öğrencilerimize kırtasiye yardımlarında bulunarak okullara dağıtım yapmıştır.tekrar tekrar kendisine teşekkür ederim, ben Sanat ve sporun her dalında olmamız gerekiyor. Birçok şairimizin, yazarımızın eserlerini dinlediğimizde ve okuduğumuzda bizleri tarihin derinliklerine götürüyor. Hayal dünyası geniş, ufku geniş çocuklar yetiştirmemiz için böyle Sanatcı dostlarımıza ihtiyaç var. Konserden elde edilecek gelir yetim çocuklara bağışlanacak. Katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Konserden elde edilen gelirin, kimsesiz çocuklar için kullanılacağı öğrenildi. – KAFKAS HABER AJANSI - ALİ ÇELİK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.