KARS Haber Girişi : 18 Ocak 2022 14:02

'MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ' Başlıklı Haberimize İl Milli Eğitimden Açıklama

'MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ' Başlıklı Haberimize İl Milli Eğitimden Açıklama
'MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ' Başlıklı Haberimiz Ses Getirdi. Sorumlulara inceleme başlatıldı, tesis yeniden onarılarak öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Kars Olay- Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne spor faaliyetleri için yapılan ve kullanılmadan harbeye dönen  kapalı halı saha ve spor tesisleri haberimize Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi.

 

Kağızman okullar bölgesine 2017 yılında öğrencilerin spor faaliyetleri, beden eğitimi faaliyetleri ve sosyal aktivitelerinde kullanılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan tam donanımlı kapalı halı saha ve hemen yanında bulunan faaliyet binası kimsenin sahip çıkmaması üzerine kullanılmaz hale gelerek çürümeye terk edilmiş ve milyonluk yatırım heba olmuştu. 

 

MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ Başlıklı haberimize Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıkalamada; "17.01 2022 tarihli milyonluk yatırım kullanılmaz hale geldi başlıklı haber açıklaması,

Habere konu olan Kapalı Spor Salonu 2017 yılında Kağızman Kaymakamlığı köylere hizmet götürme Birliği tarafından yaptırılıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildikten sonra ilçe milli eğitim müdürlüğünce Kağızman Yatılı Bölge Ortaokulunun kullanımına verilen Kapalı Spor Salonu salgın sürecine kadar aktif olarak kullanılmıştır.

Ancak salgın döneminde uzun süre kullanılmamasından dolayı bazı tahribatlar oluşmuştur. Kapalı spor salonu ile ilgili olarak bakım onarım işlemleri başlatılmıştır. Ayrıca konu ile ilgili inceleme soruşturma işlemleri yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur." İfadelerine yer veridi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.