İLÇELER Düzenleme Tarihi : 17 Ocak 2022 16:00 Haber Girişi : 17 Ocak 2022 15:41

MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ

MİLYONLUK YATIRIM KULLANILMAZ HALE GELDİ
Kars'ın Kağızman ilçesine yapılan milyonluk yatırım çöp oldu

Kars Olay- Gençlik spor bakanlığı tarafından Kağızman ilçe milli eğitim müdürlüğüne spor faaliyetleri için yapılan kapalı halı saha ve spor tesisi  kullanılmadan harbeye döndü.

 


Kağızman okullar bölgesine 2017 yılında öğrencilerin spor faaliyetleri beden eğitimi faaliyetleri ve sosyal aktivitelerinde kullanılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan tam donanımlı kapalı halı saha ve hemen yanında bulunan faaliyet binası kimsenin sahip çıkmaması üzerine kullanılmaz hale gelerek çürümeye terk edildi.

 


Kullanılmadan harabeye dönen  spor salonunun durumuna vatandaşlar  isyan etti.  Duyarsızlığa tepki gösteren vatandaşlar; "Devletimiz çocuklarımız için böyle kullanışlı ve maliyetli bir spor tesisi yaptı fakat milli eğitim sahip çıkmadı, gelen giden olmadı, daha hiç kullanılmadan sorumsuz ve vicdansız kişiler burayı harabe haline getirdi. Milyonluk bir yatırım lütfen iyice yıkılıp maf olmadan birileri bu binaya ve halı sahaya  sahip çıksın yazıktır günahtır." Diye tepki gösterdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VATANDAŞ ALİ 06 Şubat 2022 07:50

    BİR ÜLKEDE SİSTEM VE BAZILARIIIIINNNNINNN ZİHNİYETİİ DEGİŞMEDİMİ HEP BÖYLE OLUR........