KARS Haber Girişi : 07 Nisan 2020 02:08

Milli Dayanışma Kampanyasına Müftü Eviş'de Destek Verecek

Milli Dayanışma Kampanyasına Müftü Eviş'de Destek Verecek
Koronavirüs salgınının etkilerini azaltmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 aylık maaşını vererek başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na Kars İl Müftüsü'nün destek verip vermediği merak konusu oldu.

Kars Olay-Kars'ta başta İl Müftüsü olmak üzere din görevlileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na ne kadar destek verdikleri merak konusu olmuş durumda.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı dayanışma kampanyasına Kars Valisi Türker Öksüz'ün 1 maaşını bağışlamasının ardından gözler diğer kurum müdür ve amirlerine çevrildi. 

 

KARS İL MÜFTÜSÜ YUSUF EVİŞ'DE DESTEK VERECEK
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın sosyal medya hesabından "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bir aylık maaşımı bağışlıyorum. Başkanlığımızın yöneticilerini, tüm il ve ilçe müftülerimizi ve tüm Diyanet Teşkilatımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum." diyerek çağrıda bulunduğu kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan il müftülerinin destek verdiği öğrenilirken, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş'in ne kadar destek vereceği merak konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ??? 11 Nisan 2020 00:48

    Haklısın Karslı rumuzlu kardeş,bu şehrin milletvekilleri var,milli eğitim müdürümüz var, rektörümüz var daha saymama gerek var mı neden her konuda müftü haber oluyor anlayamadım...

  • Karslı 08 Nisan 2020 01:24

    Tamam da neden sadece müftü bey merak konusu oluyor ki onu anlamadım