SİYASET Haber Girişi : 02 Mayıs 2019 15:19

MHP'li Tolga Adıgüzel Ayhan Bilgen'e Ateş Püskürdü!

MHP'li Tolga Adıgüzel Ayhan Bilgen'e Ateş Püskürdü!
Kars Belediyesi'nde çalışan şirket personellerine yönelik istifa söylentilerine MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'den ilk tepki açıklaması geldi.

Kars Olay- MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel belediye şirket çalışanlarının son günlerde haklarından feragat ederek istifalarının istenmesi iddiaları hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Başkan Adıgüzel; "Seçimlerin üzerinden yaklaşık 1 ay geçti ve ne yazık ki, pkk terör örgütünün siyasi temsilcisi olan hdp şimdilik sadece az bir oy farkıyla şehrimizde seçimi kazandı. Ama geride bıraktığımız 1 ay da hdp’li Ayhan Bilgen, Kars’a hizmet yerine belediye de çalışan işçinin, personelin ekmeğine göz dikerek onları; tehdit, yıldırma, baskı ve şantaj ile işlerinden çıkarmanın derdine düşmüş. Seçim sürecinde 250 bankamatik tespit ettik diyen onları işten çıkaracağını beyan eden Bilgen, şimdi görünen o ki, bankamatikçileri değil de, çoluğuna çocuğuna belediyeden alığı maaştan başka geliri olmayan, asgari ücret ile çalışan garibanın peşine düşmüş ve Karbiyotek’te çalışan 500’ün üzerinde çalışanı işten çıkarmak için kolları sıvamıştır. 1 aydır her türlü yıldırmalara başvuran netice alamayınca da, istifa edeceksiniz ve bütün özlük haklarınızdan feragat edeceksiniz etmezseniz sonuçlarına katlanırsınız diye tehditler etmektedir." şeklinde konuştu.

 

"Senin Belediye Başkanlığın Bizim İçin Yok Hükmündedir!"
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel açıklamasında şu ifadelerede yer verdi; "Burada dağ kanunları geçmez Ayhan Bilgen! Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir. Siyasi görüşü ne olursa olsun belediye de hakkıyla, alnının teriyle çalışanın her zaman yanında olacağız ve hiç birini sizin o eli kanlı siyasetinize yedirtmeyeceğiz. Senin dağ kadrona belediye de yer açtırmak için bunları yaptığını biliyoruz. Daha geçenlerde 6 kişi işe almışsın ve 6’sı da terör suçlusu. Senden ve mensubu olduğun partinden önce, çeşitli siyasi partiler Kars’ta belediyecilik yaptılar ama hiç biri çalışanın ekmeği ile oynamadı. Senin amacın ne, Kandil’e verdiğin sözleri mi yerine getiriyorsun? Emeği ile alın yeriyle belediye de çalışan bütün personelin yanındayız ve hepsi orada çalışmaya devam edecektir. Gücünüz; dağdan gelip, bağdakini kovmaya yetmeyecektir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Harbi 36 02 Mayıs 2019 23:09

    Vatana bayrağa kurban olun şimdiye kadar nerdeydiniz 4yüz tirlıyona yeni bir yavru vatan yapardık tolga

  • Qwerty 02 Mayıs 2019 18:08

    Yediğiniz yerleri paraların bi hesabını verin ilk önce mahape sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeyin kendinizi