SİYASET Haber Girişi : 13 Haziran 2018 14:42

MHP Kars’ta Seçim Bürosunu Açtı

MHP Kars’ta Seçim Bürosunu Açtı
Milliyetçi Hakeket Paritsi Kars İl Seçim Koordinasyon Merkezi partililerin ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Kars Olay-Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili Adayı Av. Kadir Şeyde Seçim Bürosunun açılışında bir konuşma yaptı. Şeyda konuşmasında şunları söyledi; “Değerli hemşerilerimiz bu gün burada bulunmamızdan dolayı hem kendi adıma hem partim adına çok teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadınız. Allah’ın izniyle çıktığımız bu kutlu yolda muzaffer ve muvaffak olacağız. Sizlerin destekleri ve gayretleriyle bu yarıştan başarıyla çıkacağız. Gayretle ve el birliğiyle çalışıyoruz.  Dava arkadaşlarımız hemşerilerimiz teveccüh gösteriyorlar takdirleri bizi mutlu ediyor. Sayın genel başkanımız takdiriyle bu kutlu yolda yürüyoruz.  Başarı hem memleketimizin hem bizim hem de dava arkadaşlarımızın olacaktır, Allah muzaffer me muvaffak etsin.”

Öte Yandan MHP'nin seçim bürosunun açılışından sonra AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Yusuf Durmuş ise beraberindeki partilerle birlikte MHP'nin seçim bürosuna gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.