SİYASET Haber Girişi : 29 Aralık 2018 01:43

MHP Kars'ta Doludizgin

MHP Kars'ta Doludizgin
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kars il başkanı bir an olsun boş durmuyor.

Kars Olay-MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kars'ı tekrar MHP belediyesi ile buluşturacağız diyen Başkan Adıgüzel gündüz MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik ile birlikte kamu kurum ziyaretleri gerçekleştirirken bir tarafanda akşam esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Başkan Adıgüzel Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör ile birlikte akşam üzeri esnaf ziyareti sırasında çekilen fotoğrafın altına ise şu notu düşerek Kars Belediyesini tekrar MHP Belediyesi yapacaklarının vurgusu yapmış oldu.
 

İşte MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'in sosyal medyadan paylaştığı o not ve fotoğraf; "Yeniden cemre gibi düşmek toprağa... Yeniden haram etmek gece gündüz uykuyu. Yunus Emre gibi atsız pusatsız, yeniden fethetmek Anadolu'yu."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kars 29 Aralık 2018 19:52

    golfacı tolga yalan konuşma

  • kadir Durgan 29 Aralık 2018 09:00

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.