SİYASET Haber Girişi : 13 Mayıs 2019 11:48

MHP Kars İl Başkanı Adıgüzel İstanbul Seçimlerinde Görevlendirildi

MHP Kars İl Başkanı Adıgüzel İstanbul Seçimlerinde Görevlendirildi
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel İstanbul seçimlerinde görevlendirildi

Kars Olay-YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi 23 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarına hız verdi. 
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Seçim sonucunda Cumhur ittifakının başarısı ve emanetin ehline verilmesi imaksadıyla tüm teşkilatlar seferber olduk. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli “seçimin yenilenmesi kararı çıkarsa karargahımızı İstanbul’a kuracağız” açıklamasının ardından bu kapsamda benimle birlikte on beş il başkanı parti genel merkezine davet edilerek İstanbul da yapılacak seçimler için görevlendirildi Allah yardımcımız olsun” dedi.

 

DEVLET BAHÇELİ ''HEMŞEHRİ HAREKATI'' DEDİ ÇAĞIRDI
23 Haziran'da ''HEMŞEHRİ HAREKATI''adıyle 15 il başkanı ile Ankara'da yapılan toplantı salonunda gerçekleşen hemşehrilik ruhunu harekete geçirerek katkı sağlanacaki İstanbul'da 250 binden fazla hemşehrisi olan illerin esas alınarak yapılan çağrıdaki iller arsında Kars'ında olmasından ötürü MHP Kars İl Bşakanı Tolga Adıgüzel'de katkı sunacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.