SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2019 18:42

MHP İl Başkanı Adıgüzel: 'Kars Belediyesi MHP'den Değil Bağımsızdan HDP'ye Geçti'

MHP İl Başkanı Adıgüzel: 'Kars Belediyesi MHP'den Değil Bağımsızdan HDP'ye Geçti'
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Sözcü Gazetesi'nde Evren Demirbaş imzasıyla çıkan "Kars Belediyesi’ne haciz geldi" haberle alakalı olarak yazılı açıklama yaptı.

Kars Olay-MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Sözcü Gazetesi'nde Evren Demirbaş imzasıyla çıkan "Kars Belediyesi’ne haciz geldi" haberiyle ilgili olarak bir açıklama yaparak "hainlerin, teröristlerin, satılmışların, vatan ve millet düşmanlarının Sözcülüğünü yapan Sözcü Gazetesine ve bu habere imza atan Evren Demirdaş’a sesleniyorum!" dedi.

 

İl Başkanı Adıgüzel Kars Belediyesi'nin MHP'den HDP'ye değil Bağımsızdan HDP'ye geçtiğinin vurgusunu yaparak şu açıklamarda bulundu:"Sözcü Gazetesi’nde Evren Demirdaş; “Kars Belediyesine Haciz Geldi” diye bir haber yapmış. Haberin içeriğine baktığımız zaman, aynen şu ifade yer alıyor: 

“Kars Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda tüm taşınmaz ve araçlarına haciz konmuştu. Bu ay ise, belediyede çalışan işçilerin maaşlarına el konuldu. Haciz işlemini uygulayanların Kars Belediyesi’nde önceki dönem usulsüz iş yapan ve taahhüt ettiği işleri de teslim etmeyen kişiler olduğu iddia edildi. Belediye 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den 338 milyon 380 bin TL borç ile HDP'ye geçmişti.”


Buradan; hainlerin, teröristlerin, satılmışların, vatan ve millet düşmanlarının Sözcülüğünü yapan Sözcü Gazetesine ve bu habere imza atan Evren Demirdaş’a sesleniyorum! 

Siz bir haber yaptığınız zaman araştırmalarınızı nasıl yapıyorsunuz? Haber kaynaklarınız kimlerdir?  Her önünüze gelen haberi araştırıp teyit etmeden mi yayınlıyorsunuz?

Bu haber de, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den hdp’ye geçen belediye diye bahsedilmiş.

Kimlerin Sözcü’sü olduğu belli olmayan ve çoğu yazarı günümüz Ali Kemal’lerinden oluşan Sözcü Gazetesi ve yazarı Evren Demirdaş; 31 Mart Yerel Seçimlerinde hdp Kars Belediyesini MHP’den almamıştır. Hafızalarınızı tazelemek istiyorum. Biraz daha gerilere gidelim 2014 yerel seçimlerinde Kars Belediyesini MHP kazandı, fakat ilerleyen yıllar da dönemin Kars Belediye Başkanı ve 6 Belediye Meclis üyesinin istifaları bizatihi MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey tarafından istenmiştir. Tarihler 5 Şubat 2018’i gösterdiğinde, MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla Yerel Yönetimlerden sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey; “Partimizin saygınlığına halel getirici davranışları nedeniyle Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte 6 belediye meclis üyesinin istifaları istenmiştir.” Diyerek bir açıklama yapmışlardır. Tarih 5 Şubat 2018 yani 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden 14 ay (419 gün) önce ve 5 Şubat 2018’den 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar geçen 419 günlük süre de dönemin belediye başkanı “Bağımsız” olarak görevine devam etmiştir. Yani MHP’den alınan belediye değil, Bağımsızdan alınan bir belediye…

Şimdi sizlere soruyorum: hdp 2019 yerel seçimlerinde Kars Belediyesini MHP’den mi aldı, yoksa Bağımsızdan mı? Bağımsızdan alınan bir belediyeyi MHP’den alındı yiye haber yapıp yazmak, algı oluşturmak en basit tabirle şerefsizliktir.  Milliyetçi Hareket Partisi 50 yıllık şan ve şerefle dolu mazisinde; hiçbir yolsuzluğa, hırsızlığa, rüşvete müsamaha göstermemiş, kimler ki böylesi alçaklığa tevessül etmiştir anında gereği yapılmış ve partimizden def edilmişlerdir. Okyanus ötesinden aldığınız emir ve talimatlarla her platformda MHP’ye saldırmanız alçaklıktır, şerefsizliktir. Milliyetçi Hareket Partisi şimdiye kadar içerisinde hiçbir tane çürük barındırmamıştır ve barındırmayacaktır. Partimize halel getirdiği için yeri geldi milletvekili ihraç edildi, yeri geldi belediye başkanı ihraç edildi, yeri geldi hırsız, rüşvetçi il başkanı ihraç edildi. Konu MHP ve MHP’nin Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey olunca, ağzı salyalı kuduz köpekler gibi saldırıyorsunuz ve okyanus ötesinin,  Kandil’in istediği doğrultu da kalemlerinizi kullanıyorsunuz. Vakti zamanı geldiğinde o şer odaklı kalemlerinizi kırmasını da iyi biliriz. MHP’den hdp’ye geçen bir belediye yok, Bağımsızdan hdp’ye geçen bir belediye var.  MHP ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan, hiçbir bağı olmayan Bağımsız bir belediyeyi MHP’li diye yazmak alçaklığın, şerefsizliğin ta kendisidir. 

Takdir yüce Türk milletinindir…" 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serkan yılmaz 05 Aralık 2019 12:38

    Karsta mhp adına bir eser yapmadınız çaldınızçırptınız gene konuşmaya ne yüzünüz var

  • Osman denktaş 04 Aralık 2019 20:15

    Sadece gülüyorum başkan boş kalmış canı sıkılmış

  • Karslı 03 Aralık 2019 10:39

    Siz çalmasaydınız kendinizi belediye çalışanı göstermeseydiniz mürteza yine sizdendi birlikte Mahvettiniz memleketi tek suçlu o adam oldu kim inanır size ?

  • Beniâdem 02 Aralık 2019 21:57

    Buna sen inanıyor musun Tolga Adıgüzel? İhraç edilen vatandaşlar üzerinden yıl geçmeden yine aynı partiden üye olup seçim yarışına gitmediler mi?