KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2019 08:38

Meteoroloji'den Kars İçin Rüzgar ve Kar Uyarısı

Meteoroloji'den Kars İçin Rüzgar ve Kar Uyarısı
Meteorloji'nin yaptığı son ölçümlere göre Kars'ta sabah saatlerinde şiddetli rüzgar ve Perşembe günü ise kar yağışı bekleniyor.
Kars Olay- Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son hava tahmin raporunda; "Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan ve Kars'ın kuzey kesimleri ile Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli (50-70 km/sa.) rüzgarlı olacağı;
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, Güney ve güneybatıdan orta (30-40 km/sa.), zaman zaman kuvvetlice (50-70 km/sa.) rüzgar esmesi bekleniyor." denildi.
 
Kars İçin Kuvvetli Rüzgar Uyarısı
Yayınlanan tahminlere göre; "Yarın sabah saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan ve Kars'ın kuzey kesimleri ile Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli rüzgar (50-70 km/sa.) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç devrilmesi vs.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Kars'a Kar Yağışı Tekrar Geliyor
Kars'ta etkili olan sıcak hava yerini rüzgar ve akabinde kar yağışına bırakıyor. Son tahmin raporlarına göre perşembe cuma günleri kar yağacak.
Merkez 25 Aralık
Çarşamba
26 Aralık
Perşembe
27 Aralık
Cuma
28 Aralık
Cumartesi
29 Aralık
Pazar
Kars ÇOK BULUTLU KAR YAĞIŞLI KAR YAĞIŞLI ÇOK BULUTLU HAFİF KAR YAĞIŞLI
ÇOK BULUTLU KAR YAĞIŞLI KAR YAĞIŞLI ÇOK BULUTLU HAFİF KAR YAĞIŞLI
-1     7 -3     2 -3     2 -5     2 -6     1
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.