BÖLGE Haber Girişi : 25 Haziran 2019 15:13

Meteoroloji’den Kars İçin Hava Sıcaklığı Uyarısı!

Meteoroloji’den Kars İçin Hava Sıcaklığı Uyarısı!
Hava durumu ile ilgili Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından son dakika sıcak hava uyarısı geldi. Yapılan uyarılara göre bu hafta sıcaklıkların 3 ile 7 derece arasında artması bekleniyor. Peki, bugün hava durumu nasıl?

Kars Olay-Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son hava tahmin raporuna göre Kars, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Iğdır, Ardahan il genelinde Yüksek Sıcaklık uyarısında bulunuldu.
 

Meteoroloji 25.06.2019 Salı günü saat 11:00 ile 27.06.2019 Perşembe günü saat 18:00 saatleri arasında bölge genelinde hava sıcaklıklılarının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmesi beklendiğini bildirildi. 
 

Meteorolojik değerlendirme doğrultusunda, başta yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı olan vatandaşların güneş ışınlarına direk maruz kalmamaları hususunda dikkatli ve tedbirlik olmaları ve sıcaktan korunmak için gerekli önlemleri almaları uyarasında bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.